ICT

فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) به انگلیسی: Information and communications technology ، اصطلاحی بسط یافته از فناوری اطلاعات (IT) است که بر روی نقش یک‌پارچه‌ی ارتباطات و ادغام ارتباطات مخابراتی (خطوط تلفن و سیگنال‌های بی‌سیم) با کامپیوترها، نرم افزارهای سازمانی، میان افزار، حافظه و سیستم‌های صوتی و تصویری که به کاربر اجازه‌ی دسترسی، ذخیره، مخابره و تغییر را می‌دهند، تأکید دارد.

 

اصطلاح ICT همچنین برای اشاره به همگرا شدن صوت و تصویر و شبکه‌های مخابراتی با شبکه‌های کامپیوتری که بوسیله‌ی یک سیم یا سیستم واسطه انجام می‌شود، کاربرد دارد. انگیزه‌های اقتصادی بسیاری (صرفه جویی اقتصادی عظیمی که در صورت حذف شبکه‌های مخابراتی اتفاق می‌افتد) برای ادغام شبکه‌های مخابراتی با شبکه‌های کامپیوتری و یک‌پارچه‌سازی سیم‌کشی، توزیع و مدیریت سیگنال وجود دارد.

اگر چه ICT تعریفی جهانی ندارد، «مفاهیم، روش‌ها و برنامه‌های دربرگیرنده‌ی ICT ، روزانه و به طور پیوسته در حال تکامل هستند.» گستردگی ICT شامل هر محصولی که در حال نگه داری، بازیابی، تغییر و مخابره است یا شامل دریافت الکترونیکی اطلاعات به صورت دیجیتالی می‌شود. برای مثال می‌توان کامپیوترهای شخصی، تلویزیون‌های دیجیتالی، ایمیل و ربات‌ها را نام برد. برای شفاف سازی موضوع، zuppo سلسله مراتب ICT را تهیه کرده است که تمامی سطوح آن «شامل مقداری وجه مشترک در فناوری‌هایی که انتقال اطلاعات و انواع مختلف ارتباطاتی که به صورت الکترونیکی انجام می‌شوند را تسهیل می‌کند.» مهارت‌های عصر اطلاعات از معیارهای توصیف و مدیریت شایستگی‌های افراد حرفه‌ای در عرصه‌ی فناوری اطلاعات و ارتباطات در قرن ۲۱ به شمار می‌رود.

منبع: سایت مدیا سافت

هوشمند سازی معادن

هوشمندسازی معادن فرایندی است که طی آن متخصصان امر، بر اساس نیازهای موجود در معادن، راهکارهای فنی را طراحی و اجراء می نمایند که نتیجه آن کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری، امنیت و سرعت در کار می‌باشد. هوشمندسازی معادن فرایندی زمانبر بوده و نقش نیروی انسانی در بکارگیری فناوری های روز دنیا بسیار حائز اهمیت است. نخستین گام در هوشمندسازی معادن، فرهنگ سازی می‌باشد. موج حرکت به سمت هوشمندسازی از یک دهه گذشته آغاز شده و این موج در تمام زمینه‌ها از جمله صنعت معدن در حال حرکت است. کشور ایران به لحاظ دارا بودن انواع مواد معدنی و تعداد بالای معادن فعال، در زمره غنی‌ترین کشورها قرار دارد. همین امر، توجه در بکارگیری سیستم‌های هوشمند را از اهمیت زیادی برخوردار می‌سازد. پر واضح است که هوشمندسازی معادن تنها یک استراتژی مدرن نیست، بلکه یک ضرورت است لیکن متاسفانه درکشورمان هنوز موانع و مشکلات زیادی برای پذیرش فناوری های جدید وجود دارد.

IOT

استخراج معادن روباز و زیرزمینی

به پشتوانه چندین سال تجربه در معادن روباز و زیرزمینی و داشتن انواع وسایط نقلیه سبک و سنگین، شرکت کانسار پژوهان پیشرو آمادگی کامل جهت تجهیز و استخراج معادن فلزی را دارد. پروژه‌های انجام شده توسط این شرکت را میتوانید در لینک زیر مشاهده فرمایید.

پروژه‌ها

Tangedozdan-mine